معرفی:این غذا در سال 1950 برای اولین بار در دهلی طبخ شد و یکی از غذاهای محبوب هندیتور هند تیر 98 است که در سراسر دنیا، جز غذاهای هندی سرو می شود.باتر چیکن روشی لذیذ برای طبخ مرغ است و با استفاده از ادویه های هندی و موادی که در آن استفاده می شود.این غذا اغلب با عدس سیاه، نان و سالاد سبز سرو می شود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. مرغ کره ای در عین حال که غذایی تور هند شهریور 98بسیار خوشمزه استتور هند تابستان 98اما طرز تهیه ساده ای دارد و ماده اصلی و ضروری در این غذا ادویه کاری هندی است.
مواد لازم:
کره :100 گرم
روغن :1 قاشق تور هند مرداد 98غذاخوری
پیاز ریز شده :2 عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده :1 قاشق چایخوری
پودر کاری :2 قاشقتور هند مرداد 98 چایخوری
گشنیز نرم شده :2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته :1 قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده :1 قاشقتور هند شهریور 98 چایخوری
نمک :1 قاشق چایخوری
هل سبز درسته :3 عدد
دانه فلفل سیاه :3 عدد
ماست :3/2 پیمانه یا 150 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی :2 قاشقتور هند غذاخوری
مرغ :8 تکه بدون پوست
آب :3/2 پیمانه
خامه کم چرب :3/2 پیمانه
گشنیز تازه :مقداری
فلفل سبز ریز شده :2 عدد
طرز تهیه: